MijnGezondheidheid.net – Huisartsengroep Nieuw Gastel – Oud Gastel
Het hof 2a 4751 JK Oud Gastel
Header afbeelding

MijnGezondheidheid.net

Om het u gemakkelijker te maken hebben wij vanaf 7 december de mogelijkheid voor online contact uitgebreid. U krijgt dan mogelijkheden om (beperkt) online een afspraak te maken, herhaalrecepten aan te vragen, online een vraag te stellen aan uw huisarts en online inzage te krijgen in uw dossier. Dit alles kan via de site Mijngezondheid.net en met de bijbehorende app MedGemak

Klik op deze link: mijngezondheid.net om naar de juiste website te gaan.

www.mijngezondheid.net

Wanneer u een akkoord geeft voor het openstellen van uw dossier, ontvangt de praktijk een melding. Vanwege de hoeveelheid aanvragen, kunt u er vanuit gaan dat u dossier binnen 10 werkdagen voor u vrijgegeven wordt.

NB: wist u dat we ook een beeldbel-mogelijkheid hebben binnen de praktijk? U hoeft dan geen fysieke afspraak te maken om uw huisarts te zien, maar indien gewenst kan er ook een afspraak ingepland worden voor een beeldbel-consult zodat de huisarts op afstand met u mee kan kijken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de assistente en/of uw huisarts.

 

PATIËNTENPORTAAL – HUISARTS – MIJNGEZONDHEID.NET

Hieronder ziet u een link, met door op deze link te klikken ziet u één of meer tegeltjes met lesmaterialen. Wanneer u op een tegeltje klikt, dan opent een nieuw tabblad met bijvoorbeeld een filmpje of een document. U kunt terugkeren naar onderstaand overzicht door het nieuwe tabblad weer te sluiten.

digivitaler