Team – Huisartsengroep Nieuw Gastel – Oud Gastel
Het hof 2a 4751 JK Oud Gastel
Header afbeelding

Team

N. van Os, huisarts

Wilma Luijsterburg, praktijkassistente
Marijke van Tilburg, doktersassistente
Angela Dolstra, doktersassistente
Helma Hamers, doktersassistente en Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH)
Miranda Dictus, doktersassistente
Yolanda Leendertse, doktersassistente
Anne Marie den Haan, doktersassistente en praktijkondersteuner (POH-S)
Marieke van Peer, doktersassistente en praktijkondersteuner (POH-S)
Dimphy Hagenaars, praktijkverpleegkundige (POH-S) en geriatrisch verpleegkundige
Ellen Herrebout, POH GGZ
Jane Simon, POH GGZ
Nicole van Eekelen, POH GGGZ

Mw. Hermans (Inge) neemt vanaf 22 september 2022 op donderdag waar.

De praktijk van Nicole van Os zal vanaf 22 september 2022 op de donderdagen worden waargenomen door mw. Hermans. Mogelijk geen onbekende voor patiënten, want ze heeft haar opleiding afgelopen zomer bij onze huisartsengroep met succes afgerond.

Nicole van Os besteedt naast de werkzaamheden in deze praktijk ook tijd aan het bestuur bij de Huisartsencoöperatie West-Brabant (HCWB) en vindt het tevens belangrijk om ruimte te maken voor jong talent. Daarom zal  mw. Hermans op de donderdagen waarnemen. U kunt op deze dag in de week gebruik maken van haar goede zorgen, welke naadloos aansluiten op de dossiervorming en zorg die u van mw. van Os gewend bent.

POH GGZ

Sinds enkele jaren werken er praktijkondersteuners GGZ (POH GGZ) binnen de praktijk. Zij geven kortdurend begeleiding bij emotionele of psychische problemen. Zo kunt u o.a. terecht met depressieve klachten, werk gerelateerde klachten, slaapproblemen, stress, rouw of angstklachten. Ze werken zowel met kinderen/jongeren als volwassenen en ouderen. In enkele gesprekken wordt samen nagegaan wat het probleem is en hoe u daarna de draad weer kunt oppakken. Naast kortdurende begeleiding is er ook huisbezoek mogelijk. Bij meer complexe problemen kan het nodig zijn om door te verwijzen.

SOH:

De Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) is een doktersassistente die een aanvullende opleiding gevolgd heeft. Zij ziet veel voorkomende klachten en neemt daarmee werk uit handen van de huisarts. Denkt u hierbij aan klachten aan het oog, ongevallen, wonden, controle na spiraal plaatsing en klachten aan keel/neus/oor.